Till Innehållet
HyVä-digi Sök på sidan

Gratis webbkurs för föräldrar – Familjestigen erbjuder stöd för att föräldrar ska orka

Kräver du för mycket av dig själv som förälder? Vill du lära dig mer om självmedkänsla? Kom med på webbkursen Familjestigen.

Östra Nylands välfärdsområde erbjuder familjer med barn eller unga på området en möjlighet att delta på den kostandsfia webbkursen Familjestigen. Målet med webbkursen är att stärka självmedkänsla samt stöda empatisk växelverkan i parförhållandet och familjen. Kursen kan avläggas självständigt och på kursen kan man till exempel testa sin egen självmedkänsla och skriva ett empatiskt brev till sig själv. Kursen innehåller även information, uppgifter och tips samt kamratberättelser från andra föräldrar om hur vardagen i en barnfamilj ser ut. Föräldrarna som deltog i kursen har funnit webbkursen nyttig och säger att de har fått stöd från kursen för sin självmedkänsla. Föräldrarna rekommenderar webbkursen för andra familjer.

“Under kursen insåg jag hur mycket jag kräver av mig själv och mina nära. Nu vill jag stärka självmedkänslan i mig själv och i min familj.”

Välkommen med på kursen: https://perhepolku.fi/sv/kurs(öppnas i nytt fönster, förflyttning till en annan tjänst)