Till Innehållet
HyVä-digi Sök på sidan

En störning har upptäckts i identifieringstjänsten för HyVä-digi

Verksamheten inom den digitala hälso- och socialtjänsten HyVä-digi inom Östra Nylands välfärdsområde är för närvarande delvis ur bruk. Den starka identifieringen inom HyVä-digi fungerar för närvarande inte på grund av en störning i systemet hos den leverantör som tillhandahåller identifieringen.

På grund av störningen kan man för närvarande inte skicka bilder till våra proffs. Om du behöver en stark identifiering i chatten kan vårdpersonalen öppna en videolänk i stället för en stark identifiering. Detta kan på vissa ställen leda till ökade väntetider i HyVä-dig.

Oavsett problemet är HyVä-digi öppen enligt normala öppettider vardagar 8-19.30 och lördag 9-14.30. Kom också ihåg att du kan använda Omalos symtombedömningar i icke-brådskande ärenden. Det är också möjligt att skicka bilder via Omaolo. Omalo fungerar helt normalt.