Till Innehållet
HyVä-digi Sök på sidan

Östra Nylands välfärdsområde publicerar HyVä-info invånartidningen den 13 december 

Östra Nylands välfärdsområde lanserar en invånartidning med namnet HyVä-info den 13 december. Invånartidningen ger information om välfärdsområdets tjänster och tips för att ta hand om sin hälsa och sitt välbefinnande. Välfärdsområdet hoppas att HyVä-info bättre når de invånare och kunder i området som inte så lätt når vår elektroniska kommunikation.  

I tidningen finns en broschyr med delvis uppdaterade telefonnumror till välfärdsområdets tjänster, som kan sparas separat. 

Tidningen distribueras som en offentlig notis till alla hushåll i de sju kommunerna inom välfärdsområdet den 13 december. Elektroniskt hittas tidningen via länken nedan och på samma sida kan du också ge feedback om tidningen genom att svara på en kort invånarenkät. Dessutom finns det en utskrivbar version av broschyren med telefonnumror som delas ut mellan tidningen.  

Läs tidningen elektroniskt eller ge respons: Invånartidning – Östra Nylands välfärdsområde (ostranyland.fi)