Till Innehållet
HyVä-digi Sök på sidan

Smidig munklinik

Smidiga munkliniken finns vid Näse hälsovårdscentral i Borgå.

När du bokar en tid på Smidiga Munkliniken får du i stället för ett exakt klockslag ett tidsfönster på en timme. Behandlingen inleds inom tidsfönstret och längden på besöket har inte definierats i förväg, utan den behandling som behövs avgör hur lång tid som går åt. I modellen för Smidiga Munkliniken gör vi mer under ett och samma besök. Boka tillräckligt lång tid för besöket. 

Vårdavgifterna på Smidiga Munkliniken är i enlighet med förordningen om klientavgifter inom social- och hälsovården. Utöver besöksavgiften betalar du för de ingrepp som görs. 

Du får information om din tidsbokning i ett textmeddelande 

För att använda tjänsten måste du kunna ta emot textmeddelanden i din mobiltelefon. Vi skickar dig tre textmeddelanden om tidsbokningarna vid Smidiga Munkliniken: 

Du kan minimera väntetiden i väntrummet genom att vänta tills du får det sista textmeddelandet innan du kommer hit.  

Gör så här

Boka en tid via munhälsovårdens centraliserade tidsbokning. Tidsbokningen betjänar på vardagar kl. 8–15. 

Om du har någon sjukdom som överförs via blod ber vi dig att nämna detta när du bokar tid. 

Tidsbokningen är bindande. Om du är mer än 15 minuter försenad räknas detta som ett uteblivet besök, för vilket vi tar ut en avgift av alla kunder som fyllt 18 år. 

Telefonservice

Centraliserad tidsbokning 019 5600 401

Tjänstetider

Den smidiga munkliniken är öppen mån-torsr kl. 8–15 och fre kl. 8-13.

Du kan avboka en bokad tid alla tider på dygnet genom att lämna ett meddelande i tidsbokningsnumrets telefonsvarare. Tiden ska avbokas senast 24 timmar före avtalad mottagningstid. Vi tar ut en avgift enligt prislistan för uteblivet besök av alla som fyllt 18 år. 

Vi ber dig att omboka eller avboka din tid i följande situationer:  

Se även dessa länkar