Till Innehållet
HyVä-digi Sök på sidan

Ändringar i Lovisa hälsostations mottagning och i beställning av förbrukningsartiklar

Kansliet vid Lovisa hälsostations mottagning har öppet måndag till fredag klockan 9–12 med början måndag 12.6.2023. Du kan i första hand vara i kontakt med hälsostationen per telefon på numret 019 5600 300 (Lovisa) eller genom att göra en Omaolo-symptombedömning på adressen www.omaolo.fi.

Har man ett ärende som inte är brådskande sker återuppringning inom tre vardagar. Med andra ord ber vi att kunderna vänligen väntar på återuppringning. I fråga om icke-brådskande ärenden är linje 2 i telefontjänsten avsedd för närståendevårdare. Linje 3 i telefontjänsten är avsedd för dem som vill förnya icke-brådskande recept, för tidsbokning och för andra icke-brådskande ärenden.

Vi ber att kunderna beställer förbrukningsartiklar 2–3 veckor innan dessa helt tar slut. Kansliet överlåter inte förbrukningsartiklar om det inte har gjorts en beställning i förväg. I fortsättningen kan du under hälsostationens öppettider gå efter förbrukningsartiklar från ett skåp på övre våningen. Vi ger anvisningar om detta i samband med att du beställer förbrukningsartiklar.