Till Innehållet

Familjegruppen ”Vahvuutta vanhemmuuteen” i Sibbo börjar i mars

Gruppen diskuterar tillsammans om olika teman gällande babyn och familjelivet. I gruppen har du möjlighet att träffa andra föräldrar som är i samma livssituation.

Gruppen träffas två gånger i månaden från mars-maj. Gruppen ordnas på finska av socialhandledarna Eija Viitolahti-Liimatainen och Noora Paunonen. Deltagandet är avgiftsfritt och varje träff påbörjas med gemensamt mellanmål. 

Teman:

  1. Vi bekantar oss med varandra / Jag är din unika baby
  2. Jag är jag/vad förväntar du av mig
  3. Din glädje och sorg berör också mig/ Jag skrattar och gråter
  4. Känslornas mångfald
  5. Vad händer i min omgivning?
  6. Jag behöver dig
  7. Förstår du mig? / I gott och ont är du min förebild
  8. Avslutningsdiskussion

Familjegruppen riktar sig till föräldrar som nyligen fått sitt första barn. Barnet är ca 3–6 månader då gruppen påbörjas och deltar tillsammans med sina föräldrar i verksamheten. Vi har plats för fem familjer.

Vi träffas onsdagar kl. 16:30-18:00 på Jussasvägen 6, 04130 Sibbo. 

Anmäl er senast 28.2 per telefon 040 195 4043 eller per e-post till noora.paunonen@itauusimaa.fi