Till Innehållet
HyVä-digi Sök på sidan

Östra Nylands välfärdsområde firar läkemedelsbehandlingens temavecka 11.‒15.3.2024

Denna viktiga temavecka 11‒15.3.2024 kommer att samla social- och hälsovårdspersonal och studerande, samt läkemedelsanvändare för att diskutera och lära sig viktiga saker kring läkemedelssäkerheten och läkemedelbehandling.

Vår enhet för tillsyn och kvalitet har definierat säkerställandet av processer för säker läkemedelsbehandling som övervakningens fokus för år 2024.

Vi säkerställer personalens kompetens inom läkemedelsbehandling och följer rekommendationerna i Statsrådets handbok om Säker läkemedelsbehandling. Vi strävar på alla sätt och vis att främja bästa möjliga vård för alla våra kunder och patienter.

Läs mer på vår webbsida: Säker daglig läkemedelsbehandling

Veckans höjdpunkt är ett webbinarium som Fimea ordnar på den nationella läkemedelsdagen (14.3.2024) med temat ”Läkemedelsdagen varje dag”, som lyfter fram läkemedelsvårdens kontinuerliga betydelse inom social- och hälsovårdstjänsterna.

Målet är att uppmuntra läkemedelsanvändare att fråga och diskutera sina läkemedel och sin egen läkemedelsbehandling.

Delta i webbinariet den 14 mars 2024 kl. 13.00‒15.15. från den här länken (Du flyttar dig till en annan tjänst).(förflyttning till en annan tjänst)

Webbinariet är öppet för alla och kostnadsfritt.