Siirry sisältöön
Sök på sidan

Digitala tjänster i Östra Nylands välfärdsområde

På den här sidan hittar du information om de digitala tjänsterna i Östra Nylands välfärdsområde. Synkroniseringen av de digitala tjänsterna pågår, men vissa tjänster fungerar fortfarande på kommunal nivå. De digitala tjänsterna under bilderna är tillgängliga för alla invånare i välfärdsregionen. De kommunspecifika tjänsterna finns längst ner på sidan.

Hälsobyn

I de virtuella husen som är byggda kring olika teman kan du hitta tillförlitlig hälsoinformation.

Gå till Hälsobyn

Omaolo

Börja med att bedöma dina vårdbehov med en symtombedömning. Observera: Tjänsten är ännu inte ansluten till hälsostationerna i Lovisa och Lappträsk.

Gå till Omaolo

Kanta-tjänsterna

Granska dina hälsouppgifter och begär receptförnyelse på webbtjänsten Mina-Kanta.

Gå till Kanta

Normaali.fi

Test, videoklipp och chatt för ungdomar.

Gå till normaali.fi

Enjaksa.fi

Hjälp med utmaningar inom föräldraskap och relationer.

Gå till enjaksa.fi

Perhepolku

Information och kamratstöd för föräldrar i viktiga skeden av barns och ungdomars utveckling samt webbkurs om självmedkänsla. Informationen är på finska, webbkursen finns också på svenska.

Gå till tjänsten

Distansmottagning(siirryt toiseen palveluun). Identifiera dig och anslut till distansmottagningen. Obs. Endast med på förhand bokad tid.(siirryt toiseen palveluun)

Terapinavigatorn(siirryt toiseen palveluun). Fyll i Terapinavigatorn för att påskynda din tillgång till mentalvård- och missbrukstjänster.

Barnskyddsanmälan (Lifecare Omapalvelu)(siirryt toiseen palveluun). Gör en barnskyddsanmälan. Blanketten är på finska.

Kontakt med socialvården för bedömning av stödbehovet. Lifecare Omapalvelu(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Boka tid till influenssavaccination, barnrådgivningen eller preventivrådgivningen. Palveluohjain(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Distansmottagning(siirryt toiseen palveluun). Identifiera dig och anslut till distansmottagningen.

Elektroniska hälsotjänster(siirryt toiseen palveluun). Kontaktbegäran till Lovisa social- och hälsotjänster via Klinik.

Elektroniska tjänster(siirryt toiseen palveluun). eTerveys elektronisk tidsbokning, meddelanden på nätet och elektroniska formulär.(siirryt toiseen palveluun)

Distansmottagning(siirryt toiseen palveluun). Identifiera dig och anslut till distansmottagningen. Sidan är på finska.

Distansmottagning(siirryt toiseen palveluun). Identifiera dig och anslut till distansmottagningen (Via Lovisas nätsida).

Elektroniska hälsotjänster(siirryt toiseen palveluun). Kontaktbegäran till Lovisa social- och hälsotjänster via Klinik.

Elektroniska tjänster(siirryt toiseen palveluun). eTerveys Elektronisk tidsbokning, meddelanden på nätet och elektroniska formulär.(siirryt toiseen palveluun)

Distansmottagning(siirryt toiseen palveluun). Identifiera dig och anslut till distansmottagningen. Sidan är på finska.(via Askolas nätsida)

Distansmottagning(siirryt toiseen palveluun). Identifiera dig och anslut till distansmottagningen. Sidan är på finska. (via Askolas nätsida)